Битка между силите пресъздадоха "Lord of the Dance"

Битка между силите пресъздадоха "Lord Господарите на танца "Lord of the Dance" пресъздадоха битка между силите по време на спектакъла си снощи в зала 1 на НДК.

Ирландските танцьори, известни с безупречната си техника и синхрон, изнесоха за пореден път невероятно танцово и музикално шоу, предава БТА. Те представиха новата си продукция, включваща нови костюми, нови декори, нова сценография, специални ефекти и видео екрани.

Историята на танца разказва за "Властелинът на танца" и борбата му срещу злото. Той успява да устои на нападенията и нашествието на тъмните сили с помощта на малко духче, което разпръсква магическия си прах. Темата за любовта също е изразена чрез танца по време на шоуто.

Бяла фея се бори за любовта на "Властелинът на танца" с тъмна изкусителка. Историите се основават на древен ирландски фолклор и някои библейски препратки.

За всички пропуснали да се насладят на характерната хореография, представяща едновременно модерни елементи и класически ирландски танци, пищната сценография, впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика, организаторите от "Арт БГ" са предвидили втори спектакъл от 20.00 ч. тази вечер отново в зала 1 на НДК.