Линдзи Лоън и баща й заедно в затвора

Aмериканската актриса Линдзи Лоън (Lindsay Lohan)отново ще влезе в затвора, след като беше осъдена на 30 дни затвор.

Причината този път е самопризнанието, че е нарушила условията на пробацията си за предишно престъпление, а именно шофиране в пияно състояние. Съдия Стефани Саутнер нареди на 25-годишната актриса да се предаде на областния затвор на 9 ноември, когато ще започне да излежава присъдата си. Лоън трябва да се яви отново на 14 декември, след което ще се наложи да присъства и на ежемесечни съдебни заседания. По време на тях ще се установява дали звездата изпълнява условията на присъдата.

"Ако изпълните всичко това, тези 270 дни затвор ще бъдат отменени за постоянно", заяви съдийката и определи присъдата си като "поставяне на ключа за килията в джоба на обвиняемата".

Междувременно стана ясно, че бащата на Лоън е арестуван по обвинение за домашно насилие над приятелката си Кейт Мейджър. Преди седмица Майкъл Лоън се скарал с приятелката си и й посегнал. Според полицейските доклади мъжът използвал насилие, след като партньорката му отказала да прави секс с него. За щастие жената успяла да се обади на 911 от стационарен телефон, след като бащата на Линдзи счупил мобилния й. Момичето получило леки наранявания и охлузвания по рамото, а Майкъл бил закаран в районния участък.

Свързани новини

Линдзи Лоън пие литри водка на ден

30.11.2012

Линдзи Лоън в клип на Лейди Гага

09.08.2012

Линдзи Лоън, като Мерелин Монро, но гола

11.12.2011

Линзди Лоън влезе за 5 часа в затвора

07.11.2011