Световните събития от седмицата в снимки

Седмицата започна празнично, защото католическия свят отбеляза Нощта на Вси Светии. На празника известен като Хелоуин, знаменитостите се надпреварваха да се маскират по бляскави партита.

Поп звездата Риана отложи концерт в Швеция, защото влезе в болница. Сама публикува снимка на системата в ръката си в Туитър. Впоследствие лекарите посъветваха звездата да намали купоните, тъй като "батериите" й били изтощени.

Новите си филми представиха актьорите Джъстин Тимбърлейк, Кийра Найтли, Сара Джесика Паркър (на снимката), Даниел Крейг и Джони Деп. Не толкова бляскава бе седмицата за актрисата Линдзи Лоън, която отново ще влезе в затвора за 30 дни. Причината този път е самопризнанието, че е нарушила условията на пробацията си за предишно престъпление, а именно шофиране в пияно състояние. Същевременно от "Плейбой" не харесаха фотосесията й и се наложи актрисата да повтори снимките.

Друго дело, което следи светът е това на д-р Конрад Мъри. Пледоариите на страните приключиха и присъдата за смъртта на Майкъл Джаксън се очаква до дни. Животът на известните не винаги е бляскав - риалити звездата Ким Кардашиян обяви, че се развежда след 72 дни брак. Снимки от тези и още събития от седмицата разгледайте в галерията.

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023