Патинсън и Стюарт харчат милионите си от "Здрач" в Лондон

Робърт Патинсън (Robert Pattinson)  и Кристен Стюарт (Kristen Stewart) наеха заедно луксозен апартамент в Западен Лондон.

Двойката избрала квартал Нотинг Хил в британската столица и ще използва новия си апартамент като основно жилище, когато е в Европа, съобщава британският в. "Дейли Мейл". Просторният апартамент разполага с отворена кухня, модерно обзавеждане и голяма спалня с широко легло и удобни фотьойли. Луксозният апартамент има и втора спалня, всекидневна и голяма тераса на покрива, която предлага фантастична гледка към града. Роденият в Лондон Патинсън иска да прекарва колкото се може повече време в родината си, а американката Стюарт се намира във Великобритания за снимките на филма "Снежанка и ловецът".

Звездната двойка би могла десет пъти да си купи въпросното жилище само с хонорарите от предпоследната серия на сагата "Здрач". От  "Зазоряване. Част 1" холивудските любимци са припечелили най-малко по 13 милиона долара всеки, като това е само  хонорара им за снимките. В тази сума не влиза един добър процент от печалбата на филма, която само за първия уикенд наближи рекордните 300млн. долара. Общо за двете серии, с които се слага край на сагата, актьорите ще получат по около 41 милиона долара.

Свързани новини

Hова колекция любовни песни към “Здрач”

17.01.2014

Топ 10 на най-печелившите актьори

27.12.2012

"Здрач: Зазоряване - Част 2" - премиера

13.11.2012

Саундтракът на "Здрач" излиза на 13.11

17.10.2012

Заплашват Кристен Стюарт с убийство

16.10.2012