EXIT Fest пуска първите промо билети

От утре – 16 декември 2011г., с пускането в продажба на промоционални билети, един от водещите фестивали в Европа, спечелил през последните години много престижни награди в концертния бизнес, посреща 2012 година като обявява новия фестивален сезон за открит.

От утре до 15 февруари 2012г. феновете ще могат да си купят билет за четирите дни на фестивала на цена от 100 лева.

Тези от тях, които пък искат да се гмурнат в дълбоките води на фестивалното къмпингуване, могат да си купят и пакетен билет, включващ освен пълен достъп до музикалната програма още транспорт с автобус до Нови Сад и обратно, както и къмпинг билет на общата цена от 210 лева. Къмпингът на EXIT отваря врати дни преди началото на феста и предлага на най-запалените парти фенове съвсем самостоятелна своя програма и DJ сетове.

След 15 февруари билетите за фестивала ще се продават на стандартна цена от 120 лева.

Тази година EXIT е планиран за периода от 12 юли, четвъртък до 15 юли, неделя, 2012 г.  За дванадесети пореден път фантастичната Пертоварадинска Крепост, която се издига над река Дунав и красивият сръбски град - Нови Сад ще посрещнат отново многохилядната тълпа, която всяка година се стича от всички краища на Европа, за да се наслади на уникалното емоционално преживяване.

Най-приятният начин да посетиш фестивала е да къмпингуваш в EXIT Village, където купонът никога не спира. Там можеш да отседнеш няколко дни преди да започне самата фестивална програма, за да имаш време да се настроиш подобаващо за нея, да се сприятелиш с много нови, интересни и забавни хора, да танцуваш на брега на реката или просто да се отдадеш на плажни удоволствия. Къмпингът е много близо до крепостта и с една кратка разходка попадаш във вихъра на музикалните тържества.  

Промо цени валидни до 15 февруари 2012:
Билет за всички дни на фестивала феста – 100 лева.
Къмпинг билет – 50 лева.
Премиум билет – Билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг – 210 лева.

Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Тiсketpro, касите на "Арена Армеец", НДК.
 

Свързани новини

Един от най-силните ЕXIT фестивали

26.06.2023

Номинации за "фестивал на годината"

27.11.2012

"Изкопаха" редки записи на Joy Division

15.02.2012

Бет Дито и Gossip на сцената на EXIT!

07.02.2012

New Order на Exit 2012!

27.01.2012