Тоp 10 на най-запомнящите се моменти в музиката

Радио FM+ Тоp 10 на събитията в музиката през 2011г. Разгледайте по-долу и галерията с най-интересните снимки от шоубизнеса през годината.

1. Ейми Уайнхаус почина на 27 годишна възраст през юли. Тя бе открита мъртва в дома си в Лондон, като най-вероятната причина за смъртта й е приетото голямо количество алкохол. Ейми Уайнхаус бе една от най-талантливите и скандални певици в последните години. Слушателите се влюбиха в хитовете й Rehab, Back To Black и Valerie. За щастие певицата остави много записи след внезапната си смърт, които естествено бяха събрани от близките й в албума "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures”, който в момента е по върховете на световните класации.

2. Звездата на Адел заблестя на наградите Brits през февруари. В края на 2011 певицата бе коронована с титлата "Изпълнител на годината".

Радио FM+ за четвърта поредна година бе медиен партньор на най-голямото музикално събитие на Острова. 800 човека се регистрираха за участие в играта за Brits 2011. Нашата слушателка Елеонора Петрова от София спечели два билета за церемонията, две покани за партито след това, самолетни билети до Лондон и обратно, хотел, плюс два страхотни телефона Nokia C7. На 16 февруари FM+ излъчи цялата церемония на живо. И през 2012г. вие пак ще имате шанс да отлетите за Лондон и да слушате най-престижната музикална церемония на живо в ефира ни.

3. Концерт на R.H.CH.P. в България! След множеството концерти, които имахме възможност да видим през 2011-та в България (Стинг, Роксет, Джо Кокър, Шаде, Том Джоунс и др.), в края на годината пристигна  и страхотната новина, че една от най-великите съвременни рок групи - Red Hot Chili Peppers ще изнесe концерт в България на 1 септември 2012г. Те идват по покана на СМЕ и ще взривят страната на стадион Георги Аспарухов при пълен капацитет от 40 000 души!

4. Лекарят на Майкъл Джаксън Конрад Мъри беше осъден на 3 години затвор за смъртта на Краля на попа.

5. Бионсе обяви, че е бременна на наградите на Mtv в Лос Анжелис

6. Лейди Гага триумфира на европейските награди на Mtv. Американската певица получи наградата за най-добра изпълнителка, албум и клип на годината. 25-годишната нюйоркчанка носеше типичното за нея смайващо облекло, когато се яви да получи наградата си от актьора Дейвид Хаселхоф. На снимката Гага се "излюпи" на наградите Грами.

7. Take That, които се събраха през годината, дойдоха в България, за да заснемат видеото на песента си "Kidz". 30 часовия престой на Роби Уилямс, Гари Барлоу, Марк, Хауард и Джейсън мина почти инкогнито. Звездите бяха последвани и от певицата Джеси Джей, която направи в Бояна клипа на песента си "Nobody's perfect".

8. Риана предизвика скандал с видеото на "We Found Love" още от заснемането му.

9. Дженифър Лопес обяви, че се развежда с Марк Антъни през август.

10. Кейти Пери се записа в историята с 5 сингъла от един албум станали №1 в Billboard Hot 100.

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013