Нина Добрев триумфира на People's Choice Awards 2012

Българската звезда в Холивуд Нина Добрев изпревари красавиците Блейк Лайвли ("Клюкарката"), Ева Лонгория ("Отчаяни съпруги"), Елън Помпео ("Анатомията на Грей") и Емили Дешанел ("Кости"), като спечели наградата "Любима актриса в драматичен сериал" на ежегодните награди People's Choice Awards в LA.

Актрисата от български произход е една от звездите в сериала "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries).

От сериалите "Свръхестествено" спечели в категорията драма, а "How I Met Your Mother" е отличената комедия.

Големият победител в People's Choice Awards тази година стана поп певицата Кейти Пери (Katy Perry). Тя не присъства на шоуто, но спечели 5 награди - в категориите "Любима певица", "Турне на годината", Песен на годината" за Е.Т, "Видео на годината" за "Last Friday Night" и "Гост в телевизионен сериал" за участието й в "How I Met Your Mother". Любимата група на публиката е Maroon 5.

На церемонията най-много отличия в голямото кино получи последният филм за магьосника Хари Потър "Даровете на смъртта". Учудващо Робърт Патинсън взе награда за филма "Вода за слонове", а не за "Здрач", в категорията "Най-добър драматичен филм".

Джони Деп бе избран за любим кино актьор, младата Ема Стоун (на снимката с Нина Добрев) бе обявена за "Най-добра комедийна актриса", а "Кино икона" е Морган Фрийман - на снимката с колегата си Юън Макгрегър.

Свързани новини

По какво си пада Нина Добрев

04.02.2019

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Нина Добрев не искала връзка с колега

05.09.2012

Jessie J се вдъхновява от Кейти Пери

13.08.2012

Нина Добрев е в България

31.05.2012