Джеси Джей се вдъхновява от Кейти Пери

Джеси Джей се възхищава от работата на Кейти Пери. Изпълнителката на хита "Domino" е голяма фенка на американската певица, която се раздели със съпруга си Ръсел Бранд през декември.

Посвещаването й на работата и начинът, по който кара целият свят да следи всяка нейна стъпка в личен и професионален план, са впечатляващи, заяви Джеси Джей. Тя увери, че е шокирана от многобройните си успехи миналата година след излизането на дебютния й албум "Who You Are".

Сред тези постижения несъмнено са изпълненията ми в О2 Арина в Лондон и фактът, че станах първата британка с 6 сингъла от албум в Топ 10 на класацията, отбеляза британската певица.
 

Освен за музикалната си кариера, Джеси отделяше време и за работата си като съдия в британското телевизионно шоу "The Voice" заедно с will.i.am от групата The Black Eyed Peas.

"От него научих толкова много неща за кратко време, довери тя пред "Глемър". Той притежава огромна енергия и ме накара да разбера, че човек може да има продължителна кариера, която обаче идва с упорита работа и постоянство."

Свързани новини

Само месец до Symphonics’ Concerts

30.05.2013

Кой ще подгрява Jamiroquai и Jessie J?

16.05.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Джеси Джей остава без коса

31.01.2013

Jessie J ft. David Guetta - "Laserlight"

11.04.2012