Чудовищното явление Гага излиза на софийска сцена

Броени часове делят родните фенове до дългоочакваното чудовищно явление - Лейди Гага (Lady Gaga). Първата европейска спирка от турнето на кралицата на провокациите е София, а от няколко дни тя опознава българската столица.

Днес в "Арена Армеец" Гага планира да впечатли дори и най-дръзките фенове – на сцената ще бъде издигнат цял средновековен замък. Концертът ще започне в 18:30 часа с гостуващия DJ – Lady Starlight, а от 19:30 часа на сцената ще се качи подгряващата група The Darkness. Около 20:30 часа Лейди Гага ще открие своя мега спектакъл.
Прочутият "Monster Pit", който е част от повечето концерти на звездата, ще се случи и в София. Това е специално пространство точно пред грандиозната сцената, до което само най-преданите фенове получават достъп. Точно тук се случва "балът" за тези, които най-силно искат да усетят магията, наречена Гага. Кои обаче ще са избраните щастливци, ще се разбере в деня на концерта на кралицата. Достъпът няма да е възможен срещу заплащане, а е въпрос на късмет и разбира се на преданост към Гага. Тези, които са дошли най-рано, чакали са най-дълго и са облечени по най-подходящия начин за "балът" на скандалната певица, ще получат възможността да бъдат най-близо до чудовищното изживяване.
Друга изненада за шоуто е фактът, че над 100 деца в неравностойно положение ще получат възможността да посетят мегаконцерта на Гага и то напълно безплатно. Късметлиите са възпитаници на три фондации в България - "За Нашите Деца", "Работилница за Граждански Инициативи" и "S.O.S. Kinderdorf".

Концертът на кралицата на провокациите е част от световното й турне "The Born This Way Ball". Албумът Born This Way е с продадени повече от 6 милиони копия по цял свят и включващ едни от най-големите хитове на феноменалната изпълнителка като едноименното парче "Born This Way", "Marry The Night", "Judas", "The Edge of Glory" и "Yoü and I". Именно Born This Way е тавата, определяна от критиците като най-скандалният запис, създаван до момента от световноизвестната дарк поп дива. Още преди неговото издаване ексцентричната звезда оголи задните си части пред света и сподели пред всички свои фенове в социалните мрежи: "Аз съм красива по свой начин, защото Бог не прави грешки, аз съм на правилния път. Родена съм така". Концертът на звездата в София се организира от София Мюзик Ентърпрайсис.

Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Принс и Гага пеят във "Великият Гетсби"

15.10.2012

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

26.09.2012