Ева Грийн откраднала Джони Деп

Скандалът около една от най-красивите двойки в съвременното кино Джони Деп и Ванеса Паради са разраства. На бял свят изплуват нови подробности около семейните им проблеми.

Красивата актриса Ева Грийн била причината Джони да напусне Ванеса. Ева се прочу със своите филмови изяви – от необичайното си участие в лентата на Бернардо Бертолучи "Мечтатели", където по-голямата част от времето прекарва гола, до незабравимото момиче на Бонд Веспър Линд от "Казино Роял". Сега тя се снима с Джони Деп във филма "Мрачни сенки". Западни медии съобщават, че именно романс на работното място е разделил Деп и Паради.

"В последно време Джони и Ванеса се отчуждиха. Той често отсъства от къщи. А когато ти си най-секси мъж на света, много е трудно да не флиртуваш с красива жена", споделя техен семеен приятел.

Източникът разкрива, че на снимачната площадка между Джони и Ева припламнала искра, която се е развила още от постоянните изблици на ревност на Ванеса, предава БГНЕС. Според информирани, по време на снимките на "Туристът" с Анджелина Джоли, Ванеса не се е отделяла от Джони, придружавайки го навсякъде. За момента звездата от "Карибски пирати" и неговата половинка отказват коментари по повод слуховете за раздялата им.

Ева Грийн

Свързани новини

Амбър Харт: "Джони Деп е неустоим!"

25.06.2012

Chanel на седмицата на модата - снимки

25.01.2012

Ванеса Паради представи филма си сама

24.01.2012

Ванеса Паради не вярва в брака

23.01.2012