TV7 сменя Камелия с Вихра, певицата не знаела

Певицата Камелия не е била официално уведомена да напусне предаването си "Споделено с Камелия" по TV7, както не й е съобщено, че на нейното място ще застане "Отчаяната съпруга" Вихра, предава bliasak.bg.

“Нямам идея какво се случва. Само знам, че имам все още действащ договор, а през това време някой друг снима в моето студио. Не съм получила писмено уведомление да прекратя работата си като водещ. Тиражираните от някои хора слухове, че съм напуснала по мое желание, не са верни. Обичам си предаването. TV7 са много доволни от рейтинга на шоуто. Ситуацията е много странна“, заяви любимката на публиката.

Камелия разкри още, че до края на седмицата ще разбере подробности за бъдещето на предаването и кариерата си на ТВ водещ и ще свика пресконференция. И докато фолк звездата недоумява какво се случва, феновете й недоволстват срещу отстраняването й от ефир.

Междувременно, както стана ясно, мястото на Вихра в Нова Тв ще бъде заето от Жени Калканджиева. Тя ще бъде водещ в рубриката "Съпругите" заедно с Мая Савова. С екранната си половинка Мая се познават отпреди. "Ще разчитам не само на нейната харизма, но и на подкрепата й от гледна точка на натрупания опит като телевизионен водещ", споделя Жени за колежката си.