Сънотворни и свръхизтощение вкараха Деми Мур в болница

Холивудската звезда Деми Мур (Demi Moore) бе приета по спешност в болница, съобщава TMZ. По информация на медията, актрисата е закарана в медицинско заведение заради прекомерна употреба на лекарствени средства.

В други издания се появиха твърдения, че Деми страда от свръх изтощение, дължащо се на прекомерния стрес, който е изживяла през последните няколко месеца, пише avtora.com.

Както е известно, наскоро актрисата се раздели със съпруга си Аштън Кътчър (Ashton Kutcher), след като последният бе изловен в изневяра. Още тогава звездата призна, че изживява трудни дни, а освен това при последните си светски появявания всички бяха шокирани от това колко слаба изглежда Деми.

Деми Мур с актрисата Рюмър Уилис на благотворително съботие на 14 януари

Понеделник вечерта се е оказал преломният момент за актрисата, която се е обадила на 911 и след намесата на медиците е било преценено, че трябва да бъде приета в болница в Лос Анджелис.

"Заради стреса в живота й, Мур реши да потърси професионална помощ, за да се справи с изтощението и да подобри здравето си. Тя е благодарна за подкрепата на близките и семейството си”, посочва говорителят на звездата.

Любопитно е обаче, че това се случва съвсем скоро, след като бившите съпрузи се засякоха на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус”.

Свързани новини

Ръсел Бранд покани Деми Мур в Индия

05.02.2013

Деми Мур пак остана сама

11.12.2012

Обявиха Деми Мур за най-желаната жена

13.11.2012

Деми Мур и Аштън Кътчър не са се женили

01.10.2012

Деми Мур в истерия заради Къчър

25.07.2012