Cee Lo Green пише авторска книга за философията на успеха

По всичко личи, че певецът Cee Lo Green е във вихъра си! От началото на годината той пусна супер успешния солов албум "The Lady Killer", започна подготовката на нови музикални проекти, получи награда "Грами", спечели в категорията “Outstanding Male Artist” на NAACP Image Awards, даде интервю за Джей Лено и пя с Мадона на финала на Super Bowl, а сега пише и авторска книга за философията на успеха!

След като прочетете моята книга, няма да имате съмнения, че ми е било писано да съм това, което съм сега. Ще вникнете в свръхестественото, в нереалното и в извънредното. Пишейки с името Cee Lo Green, или с други думи "брат на всеки”, аз ще ви превърна в мечтател. В книгата споделям за това как изкуството имитира живота”, казва Cee Lo за бъдещата си творба.

Артистът е подписал договор с Grand Central Publishing, а книгата, която още не е озаглавена, ще излезе през 2013-та година. В нея Cee Lo Green разказва как е открил специалния си глас, който е негова запазена марка, както и личната си невероятна история към върха на музикалната индустрия. В творбата ще има и съвети и вдъхновения за това как и губещият може да постигне голям успех. Авторът работи по текста си съвместно с David Wild, който е редактор на свободна практика в списание Rolling Stone, както и телевизионен сценарист с номинация за награда Emmу.

Свързани новини

Мадона представя първи сингъл от MDNA

29.01.2012

Madonna пусна тийзър за новия си албум

28.01.2012

Чуй новата песен на Cee Lo Green

10.11.2011