"Stronger" на Кели Кларксън пак е №1 в Billboard Hot 100

"Stronger" (What Doesn't Kill You) на Кели Кларксън (Kelly Clarkson) се завърна отново на първата позиция в класацията за сингли Billboard Hot 100.

Песента беше номер 1 в Hot 100 две седмици през февруари, но след това отстъпи лидерството на Адел. “Stronger (What Doesn’t Kill You)” е третият №1 сингъл на Кели Кларксън в Billboard Hot 100 след “A Moment Like This” през 2002 и “My Life Would Suck Without You” през 2009.

През януари певицата стартира Stronger World Tour 2012, като турнето се радва на много голям успех в САЩ. След концерта й в напълно разпродадената зала "Радио Сити Хол”, Ню Йорк Таймс писа: "Определено вече можем да кажем, че г-ца Кларксън е истинска звезда”, а ревюто в Hollywood Reporter завършва с "..С харизматичност и вокално майсторство на сцената, тя доказва, че става все по-силна след всеки албум и турне”.

Кели ще вземе участие и в няколко епизода на музикалното риалити "The Voice” по  NBC. Тя ще влезе в ролята на гост–ментор от отбора на кънтри звездата Миранда Ламбърт.

След победата в първото издание на American Idol през 2002 година, Кели Кларксън има зад гърба си 5 студийни албума. Певицата е носител на 2 награди Grammy, 4 пъти на Американските музикални награди, 3 MTV Video Music Awards, 1 награда на Асоциацията на музикалните награди за кънтри музика в САЩ и 12 Билборд музикални награди.

Новият албум "Stronger " дебютира на 2-ро място и в двете класации на Билборд за продажба на албуми - Billboard Top 200 и Digital Albums Chart и е със златен статус по продажби. От албума досега има два хит сингъла “Mr. Know It All” и “Stronger (What Doesn’t Kill You)”.

Свързани новини