Рафи се върна от Лондон, готов с първия си сингъл

Българският X Factor Рафи Бохосян вече може да се похвали със записите на дебютния сингъл в кариерата си.

Парчето е записано в студиото на Трой Милър в Лондон, който е известен от работата си с покойната Ейми Уайнхауз. В студиото, за да помогне за записите на младия талант, се включи и неговият любим ментор Васко Василев. Часове наред Васко стоя плътно до изпълнителя, за да постигнат заедно най-доброто изпяване и настроение в парчето пред микрофона.

По време на престоя си в Лондон Рафи имаше и няколко изключително важни срещи с водещи фигури от музикалния бизнес, една от които емблематичният създател на музикалното риалити X Factor и съдия в няколко риалити сезона във Великобритания и САЩ, човекът пред когото треперят всички кандидат-звезди, строгият, но справедлив ментор – Саймън Кауъл. Саймън сподели, че е следил развитието на Рафи във формата и че на живо изглежда дори още по-симпатичен отколкото на телевизионния екран.

Самият Рафи все още не може да повярва, че е имал възможност да си побъбри с големия Саймън!

В момента в студиото в Лондон се прави финалният микс на песента на Рафи, а впоследствие в друго лондонско студио ще бъде направен и финия мастеринг на звука. Очаква се песента да се появи в българския ефир в средата на месец март 2012 г.
 

Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013

Навсякъде по света (видео)

25.07.2012

"4321" на Рафи е тотален хит

26.03.2012