Бионсе, Камерън Диаз и Даниел Крейг се дегизират, за да не ги познаят феновете им

Актрисата Камерън Диаз била забелязана да увива цялата си глава, та чак до шията, с плътен шал по време на полет от Лос Анжелис до Ню Йорк.

Дългите шалове са задължителен аксесоар за Камерън Диаз, когато пътува

За да оправдае странното си поведение в самолета, актрисата обяснила, че искала да поспи и по думите й се "чувства уязвима, когато спи пред публика". Камерън Диаз не е единствената звезда, която се маскира, когато излиза сред хората. "Агент 007" Даниел Крейг си слага фалшива брада, когато иска просто да си поседи в бар без да привлича вниманието. Певицата Бионсе също признава, че се маскира. Тя разказва, че веднъж дори се дегизирала като анимационния герой Гуфи, за да може спокойно да заведе племеника си в Дисниленд. "Сложих си на главата най-голямата шапка на вълка и си помислих, че ще скрие цялото ми лице, но към края на обиколката разбрах, че хората все пак са ме разпознали. Според мен са си помислили, че се правя на луда с шантавата шапка, но за мен това остана весел спомен", споделя певицата, която засега успява да опази лицето на дъщеричката си Блу Айви от папараците, като плътно го увива с шалове и дрехи.

Последната снимка на Бионсе и бебето й

Ако някой беше видял холивудския красавец Зак Ефрон да се спуска по улуците на хотел в LA, със сигурност щеше да помисли, че е някой луд човек, но актьорът признава, че е прибягвал и до това, за да се скрие от фенове и папараци. Актьорът е използвал и дегизировка, за да се крие от хората. "Веднъж се дегизирах доста добре. Срещнах двама души, които се чудеха дали съм аз. Единият от тях обаче каза, че не съм, защото имам мустаци", споделя американският актьор.

Папараците надничат доста често в хотелската стая на Зак Ефрон

И ако някои знаменитости се маскират, като слагат перуки, брада или огромни шапки, то най-добрата дегизировка на Лейди Гага ще е ако тръгне по улиците със семпло облекло и без грим. Наскоро певицата пусна в мрежата своя снимка, на която е без обичайния си артистичен грим или тъмни очила и предизвика фурор. Всички са свикнали да виждат екстравагантната звезда с пълно сценично облекло, а визията й без грим е доста по-различна.


 

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013