"Ai Se Eu Te Pego" е първата песен на португалски, станала №1 в САЩ

"Ai Se Eu Te Pego" вече е световен мега-хит, след като песента на бразилската суперзвезда Мишел Тело (Michel Teló) стана №1 и в САЩ.

Младата суперзвезда от Бразилия, Мишел Тело завладя света с талант и харизма. Сега той има нови милиони почитатели сред любителите на латино ритмите в САЩ. Мишел Тело и неговият вселенски хит “Ai Se Eu Te Pego” (Oh, If I Catch You) се радват трета седмица поред на върха на чарта за латино сингли на Билборд. Парчето в продължение на 4 седмици вече е най-въртяната песен в американските латино поп формат радиостанции. С тези резултати, “Ai Se Eu Te Pego” е първата песен на португалски език №1 в цялата музикална история на САЩ.
 
Мишел Тело е на сцената от 2000 г. и се радва на страхотен успех в родината си, но за целия останал свят, той се появи преди близо година и неочаквано се превърна в най-горещата звезда от години. В  периода 2011-12, “Ai Se Eu Te Pego” стана №1 във всички държави в Латинска Америка и почти цяла Европа. Песента е №1 в класацията за сингли на iTunes в 25 държави с продажби от над милион и половина копия само в Латинска Америка.
 
“Ai Se Eu Te Pego” държи още един рекорд. Видеото към парчето е най-гледаният клип в YouTube за изминалата година с над 290 милиона гледания. Един от причините за феноменалния успех на песента е подкрепата, която някои от най-големите звезди на световния футбол дадоха на Мишел Тело. Месеци наред Неймар, Кристиано Роналдо и Марсело танцуваха стъпките от видеото след всеки вкаран гол от тях по време на футболен мач.

Мишел Тело е готов с европейската премиера на дългоочаквания си албум, озаглавен "Michel Na Balada”. В средата на месец май, Вирджиния Рекърдс/Sony Music ще издаде албума на CD и в лимитирана делукс версия на CD+DVD. Аудио албумът и DVD-то са записани на живо от последното бразилско турне на Мишел Тело и включва всички негови хитове, превърнали го в изпълнител №1 на Бразилия и в едно от най-горещите имена на световната музикална сцена.

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013