Снимки на Пипа Мидълтън от маскен бал в Париж пак разбуниха духовете на Острова

Снимки от маскен бал в Париж, където е била Пипа Мидълтън - сестрата на херцогинята на Кембридж Катрин, предизвикаха поредна шумотевица около по-малката сестра Мидълтън във Великобритания.

Снимките публикувани от Daily Mail по информация от френската преса, показват жени в костюми от 18-и век с големи деколтета, позиращи с мъже в натруфено облекло, гривни и кожени нашийници с шипове и дори джуджета. Бъкингамският дворец отказва коментар. "Много хора смятат, че Пипа вече е от кралското семейство и постъпките й влияят върху имиджа му", коментират медиите.

Пипа Мидълтън няма кралска титла, но животът й се следи толкова от близо, колкото и на сестра й Катрин. Преди време излезе информацията, че всеки ден се правят по около 400 папарашки снимки на младата жена.

Само преди два дни гръмна още по-голям скандал, който може да се окаже много сериозен за Пипа и със сигурност удря върху репутацията й. Вестник "Сън" публикува нейна снимка до мъж, който е насочил пистолет към преследващите ги папараци. Според изявлението оръжието било играчка и човекът се е шегувал. Въпреки това, тече разследване и ако се окаже, че пистолетът е истински, всички замесени в случая са заплашени с лишаване от свобода до 7 години. В най-лекия случай виновните може да получат присъди до 2 години затвор.

Именно преди този инцидент Пипа е била на щурия купон с маски в Париж по случай рождения ден на модния агент Артур дьо Султре.

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013