Кейти Пери представила новото си гадже на Coachella

Шумът около появяването на Кейти Пери в публиката на музикалния фестивал Coachella преди седмица не спира.

Американските таблоиди нашироко обсъдиха лилавата коса на звездата, екстравагантния й външен вид, купона, който си спретна с колежката Риана, а днес вече се заговори, че Кейти може би е представила и новото си гадже.

Младата певица, която наскоро се разведе с британския комик Ръсел Бранд, беше заснета да влиза в публиката хваната за ръка с китариста на "Florence And the Machine" Робърт Акройд. Естествено, че ходенето за ръка не означава със сигурност, че между двамата има романтична връзка, но според слухове от бекстейджа на Coachella Кейти разказвала, че новият й приятел е именно китариста на "Florence And Тhe Machine" и ще изчака специално концерта на британската група, за да види изпълнението му. Още повече, че и Акройд очевидно си е прекарал страхотно, защото няколко дни по-късно музикантът сподели в Туитър, че това е бил най-добрият му фестивал някога. Китаристът изброява имената на изпълнителите, които са го впечатлили и сред тях се забелязват инициалите "КР”, които със сигурност се отнасят за Кейти Пери. Таблоидите коментират, че ако между тях нямаше нищо, то защо така загадъчно Акройд е написал само инициалите на американската звезда?

Преди време се заговори, че Кейти Пери излиза със супермодела Батист Джабикони, а двамата няколко пъти бяха засичани на седмицата на модата в Париж. Очевидно е, обаче, че не този красавец държи ръката на Кейти.

Свързани новини

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Кейти Пери е "Жена на годината"

26.09.2012

Jessie J се вдъхновява от Кейти Пери

13.08.2012

Кейти Пери иска свят без интернет

27.07.2012

Кейти Пери:"Разводът ми даде втори шанс"

05.07.2012