Издават последната песен на Уитни Хюстън на 5 юни

Последният запис на Уитни Хюстън бе издаден посмъртно. Става въпрос за песента "Celebrate", която е изпълнена в дует с Джордин Спаркс.

Песента е продуцирана от Р. Кели и е част от предстоящия саундтрак към филма "Sparkle”, който ще тръгне по кината на 17 август от Sony Pictures. Премиерата на “Celebrate” се състоя в Щатите в "Шоуто на Раян Сикретс”. Сингълът се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Спаркс почете Уитни на церемонията по връчването на наградите на сп. "Билборд", като изпя хита й "I Will Always Love You". Докато слушаше изпълнението на песента, дъщерята на Уитни - Боби Кристина, се разплака.

Мюзикълът "Sparkle” е римейк на едноименния филм от 1977 година, който разказва историята на три сестри, на път да се превърнат в големите звезди на Мотоун и срещата им с отрицателните страни на славата, наркотиците и зависимостта. В главната роля играе Уитни Хюстън, самотна майка на трите момичета като най-изявената от тях е Спаркъл, в ролята Джордин Спаркс. Действието се развива в Детройт в ерата на Мотаун. Уитни Хюстън е изпълнителен продуцент на лентата и това щеше да бъде нейното завръщане на големия екран след 15-годишна пауза и филмите "Бодигард” и "Жената на проповедника" (1996).

 

Свързани новини

Уитни Хюстън продължава да твори история

07.02.2013

Закриха делото на Уитни Хюстън

12.04.2012

Уитни Хюстън се е "сварила жива"!

10.04.2012

Уитни е жертва на смъртоносен коктейл

05.04.2012

Уитни Хюстън се удавила след кокаин

23.03.2012