Cypress Hill ще купонясват на целия Elevation - виж всички подробности за феста

Най-нетърпеливи да се качат на сцената на ELEVATION се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24 юни. Бандата изяви желание да проследи ELEVATION още от първия му ден. Легендата REV RUN от RUN D.M.C заедно с  DJ Ruckus, също пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22 юни.

Сцените на ELEVATION 2012 вече са покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващия списък на фестивала. Носителката на Грами Erykah Badu идва с най-многоброен екип, който пристигна с пет различни полета.
Канадците от Walk Of The Earth пък пожелаха да се срещнат с всички фенове на място на 24 юни в 14.30 ч, два часа преди да се качат на сцената на ELEVATION. Всички желаещи да се видят с тях, могат да се оглеждат в уречения час, в близост до Главната сцена на фестивала за приятелската среща.

Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детския кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22 юни. Новост и удобство е, че на територията на фестивала ще има обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства.

Теренът на военна авиобаза Доброславци вече е обработен срещу кърлежи и други насекоми, така че свободно ще можете да се разхождате боси по него по време на очертаващият се като горещ и слънчев фестивален уикенд. Паркингът е подравнен и с поставена настилка, тревата навсякъде е окосена, а на терена вече са и международни комисари, които оценяват мястото и работата по подготовката на предстоящето събитие като: "Теренът е една от най-красивите фестивални локации, които сме виждали през последните 20 години".

Организаторите предупреждават, че достъпа до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш от спирката на автобус №30 и 15 минути от паркинга.

Автобус № 30 (ще бъде с подсилен график и денонощен) можете да вземете от aвтостанция Обеля (последната спирка на метрото) до спирка Летище Доброславци. До фестивала се стига и с aвтобус № 29. Него можете да вземете от aвтостанция Илиянци до спирка: Паметника с. Доброславци (центъра на селото).

Гостите на фестивала ще могат да ползват услугите на Yellow taxi с дестинация Доброславци- Александър Невски и Доброславци- НДК за не повече от 15 лв.

Цената на паркинга за всички дошли с личен автомобил ще бъде: 1 лв на влизане (ако колата излезе и после влезе пак, трябва да заплати отново).

Ако желаете да дойдете с лична каравани или кемпер, цената е 5 лв на влизане. Организаторите на фестивала не могат да подсигурят ток и вода за личните каравани или кемпери, но можете да ползвате собствени генератори, ако имате такива.

Пълната програма по дни и часове, можете да намерите на www.elevation.bg  

 

Свързани новини

Еlevation 2102! Купонът продължава!

24.06.2012

Fatboy Slim говори с FM+ преди шоуто си

19.06.2012

Пълна програма на Elevation 2012

06.06.2012

Доброславци посреща Elevation 2012

25.05.2012

Афишът на Elevation 2012 расте

26.04.2012