Еlevation 2102! Купонът продължава!

Ако в началото на Elevation 2012, фенове все още си спомняха злополучното първо издание на феста в Разлог, след приключването на втората вечер на феста в Доброславци, в паметта на „елеманите” завинаги ще останат брилянтните изпъления на Chambao, Kosheen, Parov Stelar, Groove Armada и Fatboy Slim, както и на бг звездите Gravity Co., Миленита, Doncho & Alex Raeva и много други! (вижте снимките им в галерията)

Всички звезди излизаха на сцените по програма до последната минута, размазващият саунд и светлинното шоу нажежиха до огнено и бездруго горещата лятна нощ, а музиката, която струеше от всякъде, напомняше на нещо като цунами от тонове и ритъм, което към края на вечерта ни потопи напълно!

На военното летище всички световни звезди извадиха „тежката артилерия”, забивайки най-популярните си парчета, а DJ сетовете на Groove Armada и Fatboy Slim бяха за най-големите маниаци. Всички останали бяха изцедени от повече от 6 часа танци, които им осигуриха Chambao, Kosheen и Parov Stelar Band, и се отдадоха на замаяно съзерцание в дългоочакваната прохлада на нощта. Последните могат съвсем закономерно да бъдат провъзгласени за талисман на мащабния фестивал, който тази година събира над 50 световни и български изпълнители!

Освен музикалните изживявания, за хилядите фенове в Доброславци има още куп различни забавления, които предлагат от екстремното усещане да скочиш от 15 метра върху нещо като огромна възглавница до това, в горещия летен следобед, да се омажеш със сладка сметана от масов бой с торти. Баровете, местата за хранене и пунктовете за талони са предостатъчни и докато купуваш поредната ледена напитка не губиш повече от минута от непрестанния купон, който тече пред трите сцени на Elevation.

След кратка почивка, Elevation Music Festival продължава с пълна сила и днес, когато хилядите музикални фенове ще видят на голямата сцена легендите Cypress Hill, Erykah Badu, Sean Paul, NNEKA, Walk Of The Earth и др./ Кристина Цветкова

Пълната програма можете да видите тук.

Свързани новини

Elevation 2012 започва след часове!

21.06.2012

Fatboy Slim говори с FM+ преди шоуто си

19.06.2012

Пълна програма на Elevation 2012

06.06.2012

Доброславци посреща Elevation 2012

25.05.2012

Афишът на Elevation 2012 расте

26.04.2012