Филип Киркоров: "Шоуто в София ще промени живота ми!"

"Знам, че това събитие в София ще промени живота ми", каза руската мегазвезда Филип Киркоров на специална пресконференция, часове преди концерта си в НДК, предаде БГНЕС.

"За първи път идвам в България с такава програма и декорация. Тази постановка е експеримент", каза Киркоров. "В шоуто ще има и част, в която ще почета паметта на Людмила Гурченко. Крикоров ще представи и украинската звезда Ани Лорак, която миналата стигна до второто място на Евровизия.

По повод на скандала със съдебните дела, заведени от българските композитори Александър Савелиев, Димитър Пенев, Иван Пеев и Найден Андреев срещу Киркоров за авторските им права, руската мегазвезда коментира: "Разбирам тези композитори, които искат за моя сметка да върнат времето, в което са печелили от песните си. Тяхното време е минало, но те не могат да го проумеят. Искат да върнат 70-те, 80-те години. Аз обаче не съм спасител на света, за да реша финансовите им проблеми. За съжаление, желанието ми да пропагандирам хубавата българска музика, завърши с тази грозна история", допълни изпълнителят.

Най-зрелищното и пищно турне, правено от руската мегазвезда у нас, ще стартира тази вечер с концерт в София в зала 1 на НДК и ще продължи с изяви на сцените на Летен театър Пловдив – на 1 юли, Летен театър Бургас – на 2 юли и Летен театър Варна – на 5 юли.

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013