Музикантите от Guns N’ Roses вече са тук - виж снимки от първата вечер на Sofia Rocks

Късно снощи с полет от Австрия на летище София пристигнаха музикантите от Guns N’ Roses!

Неизвестен фотограф разпространи снимки в нета на Bumblefoot, Stinson, Chris Pitman, Frank Ferrer, Richard Fortus и Tommy Stinson на излизане от терминала. Axl Rose и DJ Ashba пътуват с отделен полет.

Над тричасово шоу на гигантите от Guns N’ Roses очаква днес екзалтираните фенове на групата. Тази вечер стадион Васил Левски ще пее като един "Sweet Child Of Mine", "November Rain", "Paradise City", "Knockin’ On Heaven’s Door" и всички останали легендарни хитове на групата. Axl Rose и останалите музиканти от Guns се очакват на сцената на Sofia Rocks към 22:30 тази вечер.

Sofia Rocks 2012 започна леко вяло и с не много публика по трибуните, основно заради разочарованието от липсата на Godsmack от програмата и доста високите летни температури в ранния следобед в София. Хедлайнерите от програмата на първата вечер отпаднаха заради заболяване на гърлото на вокала Съли Ерна. Появяването на шведите от Clawfinger обаче вдигна градуса на настроението. Това е втори концерт на рап метъл бандата у нас и шоуто им показа, че момчетата вече имат запалени български фенове.

 

Clawfinger направиха качествено подгряване на озовалите се по случайност хедлайнери от Trivium. Публиката бурно посрещна тежките звуци на американската метъл банда, която не разочарова. Вокалът Matt Heafy беше подготвен с реплики на български, с които поздравяваше публиката почти без акцент.

Разгледайте снимки на Clawfinger и Trivium в галерията. /сн. Кристина Цветкова
 

Свързани новини

Слаш разтърсвa София

04.02.2013

Няма да видим и Иги Поп в София

08.07.2012

Пускат се неделни билети за Sofia Rocks

06.07.2012

Бонус "приятел" на Sofia Rocks

03.07.2012

Godsmack няма да свирят на Sofia Rocks

28.06.2012