Гледай как Слаш открива звездата си на Холивудската алея на славата

Китаристът икона Слаш (Slash) ще бъде почетен днес със своя собствена звезда на Холивудската алея на славата.

Звездата на Slash е разположена централно пред прочутото Hard Rock Café на булевард Холивуд. Церемонията по откриването ще бъде излъчена на живо днес от 21.30 наше време и може да бъде гледана на живо ТУК.

Като музикант, артист, филантроп и култова рок фигура, Slash може да се похвали с продадени приблизително 100 милиона копия от своите албуми, със спечена награда Грами и седем номинации за престижното отличие, плюс безброй други награди, постижения и признания. Списание Time нареди Slash на #2 след Jimi Hendrix в своята класация за десетимата най-добри музиканти, свирещи на електрическа китара за всички времена.

Изключително добре приетата едноименна биографична книга за Slash се изкачи в Щатите и Обединеното кралство до #8 в списъка на бестселърите на NY Times.

Наскоро Slash издаде своя нов албум "Apocalyptic Love". Записът влезе под #4 в класацията за албуми Billboard  200, отбелязвайки  най-високия рок дебют за седмицата. Освен това дискът оглави Independent Albums Chart и застана на номер 1 в Hard Music Albums Chart. "You’re A Lie",  завладяващият първи сингъл от новия албум, в момента е #1 в класацията Active Rock, превръщайки се по този начин в първия самостоятелен #1 радио хит на Slash.

Албумът "Apocalyptic Love"  на Slash е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
 

Свързани новини

Слаш разтърсвa София

04.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013

Вторият син на Елтън Джон се казва Илайд

16.01.2013

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013