Кои са най-новите светски двойки?

Знаменитостите определено имат големи възможности при избора на партньори и не може да се каже, че се пестят да ги използват. Звездите рядко успяват да останат един с друг "докато смъртта ги раздели" и в повечето случаи веднъж на няколко години шумно се разделят, но после не чак толкова шумно се събират. Ето няколко от новите светски двойки, които изненадаха дори и дебнещите ги постоянно папараци.

Скоро в английската преса се появи информация, че рок иконата Лени Кравиц ходи с бившето гаджето на Джордж Клуни, Елизабета Каналис. Изпълнителят и италианският модел са видени в доста топли отношения зад сцената на един от последните концерти на Кравиц.

Другата гореща двойка е тази на холивудските актьори Аштън Къчър и Мила Кунис, която е бившето гадже на Маколи Кълкин. Преди дни сп. Vogue информира, че двамата са на екзотична ваканция на остров Бали. Според списанието Къчър, който все още не се е развел официално с актрисата Деми Мур, е интимен с Кунис вече две месеца. Засега двамата актьори отказват да признаят, че са двойка и твърдят, че са само "близки приятели". Неотдавна обаче папараците ги изловиха да се целуват.

От своя страна, 49-годишната Деми Мур явно вече е загърбила страданието по младия си съпруг. Преди седмица, сп.Life&Style показа ексклузивни кадри на Деми заедно с 37-годишния новозенландски актьор Мартин Хендърсън. Двамата били забелязани на романтичен уикенд в Кънектикът. Засега никой от тях не е потвърдил официално дали са любовна двойка или само приятели.

През април папараците изловиха една от най-горещите музикални звезди в момента, американката Лана Дел Рей,  да излиза заедно със знаменития Аксел Роуз от хотел в Холивуд. Слуховете, че между певците се е зародила романтика се подсилват от факта, че Дел Рей пусна песен озаглавена "Axl Rose Husband", както и че "новата Нанси Синатра” е била на негов концерт през март.

Днес светските издания съобщиха, че една от най-богатите американски изпълнителки, Тейлър Суифт, е забелязана да се държи за ръка с 18-годишния Конър, син на Робърт Кенеди-младши и покойната Мария Кенеди. Кънтри звездата дори започнала да си търси дом недалеч от имението на Кенеди в Хайниспорт, щата Масачузетс, за да бъде по-близо до своя възлюбен.

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013