Анджелина Джоли покани бившите си съпрузи на сватбата

Анджелина Джоли покани бившите си съпрузи на сватбата си.

Звездата ще мине под венчило с партньора си Брад Пит в идните седмици и иска бившите й съпрузи Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън да са сред гостите на церемонията. "Анджелина остана близка както с Джони, така и с Били, така че те със сигурност ще бъдат поканени", разкри запознат източник.

Макар Анжелина да участва в подготовката на списъка с гостите за сватбата, която се очаква да се състои в имението на звездната двойка Шато Миравал във Франция, Брад планира по-голямата част от тържеството. "Брад е натоварен с планирането на по-голямата част от сватбата и изживява истински кошмар с преустройството на замъка. Анджелина е възложила почти всичко на него, а децата са истински развълнувани", разкри източникът пред британското издание на сп. "Грация".

Междувременно дизайнерът на бижута Робърт Прокоп, който създал годежните и сватбените пръстени за двойката, не скри възхищението си от любовта и отдадеността на звездите един към друг. "Брад и Анджелина са много романтична двойка. Те знаеха, че ще са заедно винаги и че ще се оженят един ден, след като създадоха прекрасно силно семейство и е прекрасно, че двамата са толкова влюбени един в друг", сподели дизайнерът.

Свързани новини

Анджелина Джоли в “Непобедимите 3”

20.08.2012

Джоли - почетна гражданка на Сараево

24.04.2012

Джоли ще прави филм и за Афганистан

28.12.2011