Анистън използва дубльорка за сцени по бельо

Дженифър Анистън използвала дубльорка, която е наполовината на нейната възраст, за сцените с оскъдно облекло в най-новия си филм.

43-годишната актриса отказала да се съблече по бельо за комедията "Ние сме семейство Милърс", в която си партнира с Ед Хелмс, Ема Робъртс и Джейсън Судейкис. Вместо това тя решила да използва дубльорка, която се съблича вместо нея на снимките на лентата в Северна Каролина.
 

Тя се появява в една сцена от филма, в която героинята на Анистън бяга от димяща сграда по бельо, стискайки дрехите, които преди това е носила самата актриса. Макар Дженифър да не се появява в сцените с оскъдно облекло, в други епизоди от лентата тя е заснета с отворена риза, показваща сутиена й.

В предишните си филми Дженифър не проявяваше такава неохота да се съблича по бельо. Тя се съгласи да заснеме сцени с оскъдни одежди за комедията "Шефове гадняри" и се снима гола в романтичната комедия "Страст към пътешествия". Актрисата обаче разкри неотдавна, че изпитва нервност преди снимките на голи сцени.

"Леко съм нервна, но адреналинът ми помага да се справя. След което идват едни момичета и ме покриват веднага", сподели неотдавна звездата.

Свързани новини

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013

Вторият син на Елтън Джон се казва Илайд

16.01.2013

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013