17 бг знаменитости и Памела Андерсън влизат в къщата на VIP Brother от неделя

В къщата на ВИП Брадър (VIP Brother) в Нови Хан ще влязат 17 родни знаменитости - актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България, като трима от тях ще живеят вътре заедно със своите домашни любимци. За няколко дни тяхна съквартирантка ще бъде и неустоимата Памела Андерсън, която ще разполага със собствена VIP спалня, съобщиха продуцентите на риалитито.

Едно от най-спряганите имена за участие в шоуто бе това на Николета Лозанова. Днес футболната съпруга разбули дълго пазената тайна с публикация на стената си във Фейсбук. Плеймейтката пише: "За да задоволя любопитството на всички, които ме питат дали ще участвам във VIP Brother, а и за да дам муза на "жълтуристите", ще кажа следното:
Няма да ме видите на старта на риалити-шоуто, но най-интересното тепърва предстои... Няма да влизам в къщата като съквартирант, поне ЗАСЕГА :) Истината е, че с продуцентите водихме преговори, но в крайна сметка не се споразумяхме - може би защото, както медиите обичат да ме определят, съм "твърде меркантилна", а може би заради друго. Който има нужда от слава и емоции, нека им се наслаждава, но да не забравя, че Big Brother вижда всичко! :) ".

За сега сигурно е, че в къщата влизат: Орлин Павлов, Димитър Ковачев-Фънки, Мариана Попова, Люси Дяковска, синът на Ирен Кривошиева - Владимир, самбистът Благой Иванов-Багата, оперният певец и водещ по Нова тв Юлиан Константинов. С тях може би ще бъде и Иван Ласкин.

“Изискванията на българските випове надвишават многократно претенциите на Памела Андерсън за престоя й в Къщата", това коментира изпълнителният продуцент на шоуто от Old School - Радо Тушев."Това изобщо не ни изненада, тъй като с екипа ми смятаме, че всяка звезда, независимо дали българска или международна, трябва да се грижи на имиджа си. Склонни сме да уважим и изпълняваме всякакви претенции на родните знаменитости, стига те да не нарушават спокойствието на останалите Съквартиранти”.

За пръв път в това издание на шоуто дневен епизод ще бъде излъчван не само през седмицата, но и всяка събота. Водещ на епизодите ще бъде Александра Сърчаджиева, като Ники Кънчев ще влезе в добре познатата му роля на водещ на живите предавания.

През първата седмица VIP Brother ще се излъчва всеки ден от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късното предаване, което ще започва 15 минути преди полунощ през делничните дни.

Свързани новини

Орлин спечели Vip Brother 2012

18.11.2012

Предстои големият финал на VIP Brother

16.11.2012

Камелия и Златка напуснаха VIP Brother

15.11.2012

Започва Big Brother All Stars

14.11.2012

Рафи влиза в къщата на VIP Brother

12.11.2012