Памела Андерсън влиза във VIP Brother тази вечер

Десет от участниците на VIP Brother влязоха в къщата.
 

Първа прага прекрачи поп фолк певицата Бони и веднага получи първата си тайна мисия. Биг Брадър я оборудва с миниатюрна слушалка, благодарение на която тя получи серия от задачи, с които се справи блестящо: задаваше нелепи въпроси на съквартирантите, а за десерт дори успя и дори да се разплаче. С играта си Бони буквално взриви интернет пространството далеч преди края на живото предаване.
 
Актрисата Ирен Кривошиева участва със своя син Владимир Данаилов. Заедно с тях се появи и домашната любимка - шарпейът Лиляна.
 
Истинска емоционална бомба сред някои от участничките предизвика журналистката Кристина Патрашкова, описала някога държавата като „страната на Златките”.  Тя ще дели един покрив именно с провокативната плеймейтка, известна на широката публика като Черната Златка.
 
ММА боецът Благой Иванов – Багата се появи веднага след бившата си приятелка, като присъствието му също обещава впечатляваща интрига.
 
Господин "Риск печели – риск губи” Къци Вапцаров също е част от звездния отбор. Вярва, че ще спечели симпатиите на зрителите и ще даде всичко от себе си.
 
Сървайвърът Николай също пристигна с домашен любимец – кучето Манго.
 
Чаровната синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова обещава хубаво време през следващите три месеца, когато ще се радва още на компанията на мистър "Аз обичам България” Юлиян Константинов, както и на певицата Мариана Попова.
 
Тази вечер, точно в 20.00 ч., българските знаменитости ще се срещнат очи в очи и с Памела Андерсън, която ще влезе в къщата на Vip Brother. Звездата от "Спасители на плажа" ще разполага с лична бяла спалня и мебели с кристали. С Памела вътре ще влязат още четирима съквартиранти - двама певци - мъж и жена, един бизнесмен. Вече е ясно, че новите съквартиранти са Орлин Павлов, Димитър Ковачев-Фънки и певицата Люси Дяковска, а евентуално в шоуто ще влезе и актьорът Иван Ласкин.

Свързани новини

Деян Донков и Николета влизат в ново шоу

05.02.2013

Орлин спечели Vip Brother 2012

18.11.2012

Предстои големият финал на VIP Brother

16.11.2012

Камелия и Златка напуснаха VIP Brother

15.11.2012

Започва Big Brother All Stars

14.11.2012