Ирен и Владо са третите изгонени от VIP Brother

Влади Данаилов и Ирен Кривошиева станаха третите изгонени от VIP Brother 2012.

Семейството получи само 22.1% от позитивния зрителски вот и станаха третите изгонени от шоуто. Преди да си тръгне от къщата, повлиян от срещата си с деца сираци, Владо написа откровено писмо до баща си, което прочете в ефира на Нова ТВ.

Ето и пълният текст на писмото до Стефан Данаилов:

“Обичам те татко! Ти си велико дете на Бог, радвай се на голямата си душа и сърце. Извинявай за всичко, дето съм ти причинил , не съм искал да те нараня. Следвам си сърцето винаги. Аз съм във великата любов - светилната на Бог. Ела да се обичаме завинаги. Имам само едно желание - да си добре, да си лек и винаги пълен с любов, надежда, блаженство и радост. Да знаеш дълбоко в теб, че те обичам . Не държа камъни от миналото, аз те разбирам - изборите ти, трудностите и винаги съм усещал любовта ти. Бъди лек, обичам те! Бог в теб, с теб и аз съм с теб винаги”.

След като прочете писмото в Изповедалнята, Влади обясни, че иска баща му винаги да знае, че го обича и да не се притеснява от него и неговото същестуване. В откровен разговор в Къщата Ирен признава, че е извела Влади от България, когато той е бил на 1 година, за да не пречи на семейството на Стефан Данаилов и по тази причина е била 22 години в изгнание в САЩ. Със сълзи на очи, Ирен обясни на Влади, че според нея той таи обида към баща си, тъй като двамата не са се виждали с години и Влади има усещането, че е бил изоставен от биологичния си баща.

Свързани новини

Орлин спечели Vip Brother 2012

18.11.2012

Предстои големият финал на VIP Brother

16.11.2012

Камелия и Златка напуснаха VIP Brother

15.11.2012

Започва Big Brother All Stars

14.11.2012

Рафи влиза в къщата на VIP Brother

12.11.2012