Мариана получава предложение за брак?

Заради престоя си в къщата на Vip Brother от 42 дни Мариана е разделена от своя любим и баща на детето й – Ханес.

Напоследък тя усеща особено силно липсата му и в емоционален разговор с Камелия признава, че той е най-голямата любов в живота й. Вярно ли е, че истинската любов не може да бъде спряна дори и от заключената врата на Къщата, ще стане ясно по време на живото предаване в сряда вечер. Дали именно Мариана ще бъде известният Съквартирант, който ще получи предложение за брак и огромен диамантен пръстен?

Емоциите в Къщата продължават и за останалите Съквартиранти, които вчера се сбогуваха с Юлиан. Неговият основен враг в шоуто – Къци, получи шанс да участва в телевизионното шоу “Национална лотария” и да спечели пари за седмичния бюджет. В студиото на играта, Къци спечели 125 лева, който ще бъдат прибавени към седмичния бюджет на Съквартирантите. Късметът на Къци обаче не му помага особено в отношенията му с останалите Съквартиранти.

Неотстъпчивостта и непрестанното му мърморене по време на снимките на сериала “Позволена любов” го превърнаха в най-големия дразнител за абсолютно всички в Къщата. Дори Мариана, която доскоро му симпатизираше вече моли VIP Brother да се намеси за да укроти претенциите на Къци.
 

Свързани новини

Орлин спечели Vip Brother 2012

18.11.2012

Предстои големият финал на VIP Brother

16.11.2012

Камелия и Златка напуснаха VIP Brother

15.11.2012

Започва Big Brother All Stars

14.11.2012

Рафи влиза в къщата на VIP Brother

12.11.2012