"Американските музикални награди" вещаят бляскаво шоу

Carrie Underwood, P!nk и Pitbull ще излязат на сцената на 40-те годишни "Американски музикални награди" ("AMA"). Те ще се присъединят към колегите си Taylor Swift, Nicki Minaj, Linkin Park и Christina Aguilera, които вече потвърдиха участието си на наградите. Церемонията ще се състои на 18 ноември в "NOKIA Theatre" в Лос Анжелис и ще се излъчва на живо по телевизията. Организаторите съобщиха, че следващата седмица ще обяват имената на още артисти, които ще участват в церемонията.


За седма поредна година, победителите ще бъдат определени чрез онлайн гласуване. Феновете могат да гласуват на уебсайта на Coca-Cola AMA, amavote.com и AMA.abc.com. Наградите са разпределени в категориите Pop/Rock, Country, Rap/Hip-Hop, Soul/R&B, Alternative, Adult Contemporary, Latin, Contemporary Inspirational и за първи път е включена и категорията Electronic Dance Music. На официалната страница на 40-те годишни Американски музикални награди® - www.ama.abc.com – са публикувани всички номинации, изпълнители, новини за предстоящата церемония и т.н.

За четвърти път ще се състои и онлайн шоуто на червения килим преди церемонията “Coca-Cola Red Carpet LIVE! @ The 2012 AMAs”, което ще се предава директно. Предаването започва в полунощ българско време и ще бъде достъпно от цял свят на ABC.com, AMAs365.com, Cokemusic.com, Livestream, Ustream и YouTube. Продуценти на 40-тите годишни Американски музикални награди® са Dick Clark Productions, inc.,  Allen Shapiro и Orly Adelson. 
 

Свързани новини

Виж по-интересните моменти на АМА's 2022

21.11.2022

Ерос Рамацоти с нов сингъл

29.08.2022

Билетите за Ерос - вече в продажба

23.06.2022

Machine Gun с нова компания на AMA's

22.11.2021

Виж отличниците на AMA's 2021

22.11.2021