Вместо Меган Фокс, Machine Gun Kelly взе дъщеря си на червения килим

Рап рок изпълнителят Machine Gun Kelly (Колсън Бейкър) и актрисата Меган Фокс са една от най-горещите светски двойки в момента.

Всяка тяхна поява се очаква с голямо нетърпение от феновете, защото двамата са, меко казано, доста атрактивни. Ето кадър от най-новата им фотосесия за есенното издание на GQ: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

 

Поради голямата популярност на двойката, фактът, че изпълнителят взе 12-годишната си дъщеря на червения килим на Американските музикални награди направи много силно впечатление. Също така, това е една от малкото светски прояви на малката Кейси, която е дъщеря на певеца от бившата му партньорка Ема Кенън, която е далече от звездния статус на Фокс. 

Спокойно - причината за отсъствието на Меган Фокс от събититето не е поредната звездна раздяла, а снимачните ангажименти на красавицата, която в момента се намира по родните географски ширини. Фокс е една от звездите в каста на "Непобедимите 4", част от който се снима в Гърция.

Меган Фокс и 50 Cent влизат в "Непобедимите"

Екшънът, начело със Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и компания имаше няколко снимачни дни и в България, като сега снимките текат с пълна пара в южната ни съседка. Това е причината Фокс да не може да придружи гаджето си на Американските музикални награди. На нея Machine Gun Kelly получи наградата за рок изпълнител на годината. "Прочетох заглавие, че ерата на рока е свършила, но рокът е супер жив, според мен!", каза артистът от сцената в Лос Анджелис. 

Кои са отличниците на Американските музикални награди 2021

Свързани новини

Меган Фокс пак отмени годежа си

21.03.2024

Machine Gun Kelly изля душата си в песен

22.02.2024

Ето кой спечели "Еми"

17.01.2024

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Отменят наградите "Еми"

28.07.2023