Меган Фокс и 50 Cent влизат в "Непобедимите"

Силвестър Сталоун заедно с продуцентите от Lionsgate и Millennium се захващат с нова серия на екшън сагата "Непобедимите".

Това ще бъде четвъртата част на поредицата, която се снима в България и по всичко личи, че традицията ще бъде спазена и този път.

Така през есента, когато снимките трябва да започнат, отново очакваме в София звездите Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен и Ранди Кутюр.

Към тях ще се присъединят красавицата Меган Фокс и рапърът 50 Cent. Другото ново попълнение в каста е Тони Джа от "Бързи и яростни 7".

Това ще е второто посещение на Меган Фокс в родния киноцентър - преди година изкусителната актриса снима хоръра "Till Death". Сега феновете на красавицата да започват да стискат палци пак да я зърнат на живо по софийските улици.

Междувременно Слай разкри работното заглавие на новата продукция - "Коледна история". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Първият филм "Непобедимите" ("Expendables") излезе през 2010 г. като в екшъна се впуснаха легендите Силвестър Сталоун, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер. Заедно със следващите два филма от франчайза, излезли през 2012 и 2014 г., трите филма носят печалба от повече от 829 милиона долара. 

Свързани новини

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024

Тъмната страна на историята

10.04.2024