Суперзвездата Мария Бакалова - модел, актриса и кино продуцент

Българската актриса Мария Бакалова придоби статут на суперзвезда за рекордно кратко време

След пробива й с ролята в "Борат 2", за която бе номинирана за Оскар, Бакалова получи няколко роли в големи продукции, официален гост е на всички кино фестивали, и бе една от знаменитостите в модното шоу на Dolce & Gabbana преди броени дни, редом до звезди като Дженифър Лопес, Кейт Хъдсън, Моника Белучи, Филип Киркоров и много други. 

Най-горещата новина около българката е новата главна роля в романтичната комедия "Сватбеното пътешествие" (The Honeymoon). Освен актьорския ангажимент, Бакалова ще бъде продуцент на британско-италианска продукция, похвали се самата тя в Instagram: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Дийн Крейг е сценарист и режисьор на филма. Снимките ще започнат през септември в Рим и във Венеция. В "Сватбеното пътешествие" (The Honeymoon) ще участват още Пико Алекзандър ("Параграф 22"), Асим Чодри ("Черно огледало: Бандерснач") и Лукас Браво ("Емили в Париж"). Бакалова ще се превъплъти в ролята на Сара - булка, която със съпруга си Адам се отправят на дългоочаквано романтично сватбено пътешествие във Венеция, но най-добрият приятел на Адам - Ед, съсипва романтичните планове на младоженците. Актрисата сподели, че ролята я е привлякла, защото е силен женски образ и то от Източна Европа. 

Бакалова определено е една от най-популярните кино звезди в момента - тя се снима още в хоръра "Bodies, Bodies, Bodies", както и в комедията на Джъд Апатоу - "Тhe Buble". Модата е другото голямо изкушение на българката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Бакалова сподели серия зашеметяващи кадри от участието й в грандиозното модно шоу на Dolce & Gabbana на брега на Венеция, два дни преди старта на най-стария европейски кино фестивал, на който 24-годишната актриса отново е официален гост. 

В представянето на колекцията Alta Moda на италианската марка се включиха десетки знаменитости, а самата Мария блесна в няколко грандиозни тоалета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Специални гости на модното шоу бяха още Дженифър Лопес, Хелън Мирън, Зоуи Салдана, певиците Сиара и Doja Cat, италианската икона Моника Белучи, която подкрепяше дъщеря си Дева Касел, която дефилира на подиума. Сред моделите бяха още много звездни наследници -  дъщерята на Хайди Клум - Лени, Емелин - дъщерята на актьора Крисчън Бейл, както и трите щерки на рапъра Шон Комбс.

Дизайнерите съвсем умишлено събират новото поколение знаменитости, сред които безспорно е Мария Бакалова. 

Във Венеция днес започва най-старият кино фестивал, където актрисата ще представи лената с нейно участие "Жените наистина плачат" на творческия тандем Весела Казакова и Мина Милева. Най-дългоочакваните заглавия там са новият филм на Педро Алмодовар "Паралелни майки", който дава старта на фестивала. Феновете нямат търпение за премиерата на "Дюн" на режисьора Дени Вилньов, както и за представянето на филма за легендата Диего Марадона на именития режисьор Паоло Сорентино. 

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024