Адел накара Spotify да направят голяма промяна в платформата

Поп звездата Адел поиска от платформата за музика Spotify да премахне бутона Shuffle, с който се разбъркват песните в новия ѝ албум.  

Певицата изиска промяната, след като представи новия си студиен запис "30" в петък. Броени часове по-късно стрийминг гигантът изпълни молбата на британската певица, като написа еднозначното: "Всичко за теб".

Бутонът, който представлява две пресичащи се стрелки, сочещи в различни посоки обаче не е премахнат напълно, а е деактивиран за албума на звездата. 

"Ние не създаваме албуми с толкова много внимание и мисъл за подредбата без причина. Нашето изкуство разказва история и нашите истории трябва да се слушат така, както сме ги замислили.", написа Адел в Twitter.
Албумът "30" е първият на британската певица от шест години насам. Той излезе в петък и моментално стана най-слушаното ново издание в платформите за споделяне.

"30" от Адел: Най-очакваната музикална премиера е факт

Желанията на певицата трябва да се уважават, защото тя също пое различен курс с представянето на новата си музика. За разлика от "30", който веднага стана достъпен за слушане в стрийминг платформите, предишният ѝ албум "25" можеше да бъде закупен само физически или изтеглен при излизането му през ноември 2015 г.

Въпреки това, още в първата си седмица записът стана най-бързо продаваният албум в британската история. По-късно "25" вече беше достъпен за свободно слушане в платформите. 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023