Адел гледа Олимпиадата заедно с публиката по време на концерта си в Мюнхен

Адел явно се оказа голям фен на спорта. Певицата реши да не изпуска финала по лека атлетика на Олимпийските игри в Париж.

Адел направи голяма изненада за феновете си по време на концерта си в Мюнхен. 36-годишната изпълнителка на "Easy on Me" спря концерта си в събота, за да включи на екран финала на 100 метра за жени на Олимпиадата в Париж и да могат всички да разберат кой ще вземе златото. Тя сподели и няколко насърчителни думи за спортистите.

В клип, публикуван в социалните мрежи, певицата може да се види как върви към задната част на сцената, докато е обърната с лице към публиката. Камерата спира да проектира движенията й и вместо това започва да показва състезанието на пистата.

Във видеото коментаторът на Олимпиадата обяви, че Жулиен Алфред от Сейнт Лусия печели първото място , а Ша'Кари Ричардсън от отбора на САЩ финишира малко след нея. След като видя победителя, Адел каза на публиката: "Нека я аплодираме!" И добави: "Да продължим с шоуто. Фантастично, Сейнт Лусия!"

Друг клип от концерт предишната вечер показва как 16-кратният носител на Грами говори за Олимпийските игри. "... Докато гледах атлети от световна класа, си казвах: "О, това приземяване беше малко странно, нали? О, краката й не бяха наистина прави." Междувременно, ако опитах нещо, което правят те, щях да съм мъртъв."

Певицата продължи да хвали гимнастичката Симон Байлс за златната й победа в гимнастиката , като каза, че "тя беше абсолютно брилянтна".

 

Свързани новини

Разочарование за феновете

04.09.2024

Предстои сватба за Адел

13.08.2024

Адел прави крачка назад от музиката

17.07.2024

Хомофобски коментар ядоса Адел

05.06.2024

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024