Сандра Бълок вече е готова "да се върне в играта" след загубата на партньора си

След двегодишна пауза, посветена на семейството и преодоляване на загубата на партньора си Брайън Рандал, холивудската звезда Сандра Бълок е готова да се завърне на големия екран.

Източник, близък до актрисата, сподели: "Сандра постепенно се завръща в обществения живот и е развълнувана от бъдещите си проекти. Тя е готова да се включи отново в динамиката на киноиндустрията."

Звездата от "Изгубеният град" е преживяла един от най-трудните периоди в живота си след смъртта на партньора си и имаше нужда от почивка, споделя още източникът. "Сандра се нуждаеше от почивка, за да бъде със семейството си и Брайън", каза той. 

Сестрата на актрисата, Гъсин, изрази публично възхищение от отдадеността на Бълок към покойния си съпруг, подчертавайки нейната роля като негов основен болногледач. Тя написа в почитта си към Брайън: "Има някаква утеха да знам, че той имаше най-добрите болногледачи в лицето на моята невероятна сестра и групата медицински сестри, които тя събра."

Припомняме, че през 2023 г. фотографът почина на 57-годишна възраст след тригодишна битка с болестта на двигателните неврони - амиотрофична латерална склероза (АЛС), която засяга нервните клетки в гръбначния и главния мозък, контролиращи волевите движения на мускулите.

Той и Сандра се запознават на рождения ден на сина й през 2015 г. Двамата обаче дълго пазят в тайна своите отношения. Едва през 2021 г. Рандал сподели какво се случва между него и Сандра в интервю в предаването Red Table Talk.

Сандра има две осиновени деца - Луис, който е на 14 години, и дъщеря на име Лайла, която е на 11.

Свързани новини

"Шогун" обра наградите "Еми"

17.09.2024

Започна филмовия фестивал във Венеция

30.08.2024

Проследяваме предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

Най-безмилостният злодей на Марвел

21.08.2024

Гледаме "Снежанка" в кината през март

15.08.2024