"30" от Адел: Най-очакваната музикална премиера е факт

"30" е новата музикална колекция на световната суперзвезда Адел, която феновете търпеливо изчакаха до днес, когато албумът може да бъде чут навсякъде.
 
Дългоочакваният албум беше предшестван от издаването на водещия сингъл "Easy On Me", който моментално зае първото място в британския чарт, както и в класацията за хитове Billboard Hot 100.
 
Парчето също така счупи рекорда за стрийминг в дигиталните платформи и покори радио класациите по целия свят. Адел направи премиера и на три допълнителни песни - "I Drink Wine", "Hold On" и "Love Is A Game", по време на специалното телевизионно предаване Adele One Night Only, което се превърна в най-гледаната развлекателната програма тази година, привличайки по-голяма публика и от Оскарите.

Адел развълнува Опра Уинфри

Не на последно място, "30" бе обявен от критиците като най-добрия албум на певицата досега. В петзвездното си ревю Rolling Stone пише: "Адел никога не е звучала по-свирепо". Variety го описват като "по-богата и по-завладяваща колекция, която се усеща като най-добрата й досега". Clash наричат албума "произведение на личен и артистичен триумф", а I-D отбелязва, че "никой не го прави по-добре". Убедете се сами: 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023