Камила Кабейо и Шон Мендес се разделиха

Една от най-симпатичните двойки в музиката - Шон Мендес и Камила Кабейо, вече е в миналото. Изпълнителите обявиха, че се разделят след романтична връзка, продължила малко повече от две години. 

23-годишният Мендес и 24-годишната Кабейо съобщиха новината на стори в Instagram. Те пишат, че въпреки раздялата си, се обичат повече от всякога като хора и ще продължат да бъдат приятели. 

"Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели. Ние много ценим вашата подкрепа още от началото и продължаваме напред heartheartheart  Камила и Шон", написаха двамата. 

 
Преди няколко месеца, в шоуто на Джими Фалън, Камила отрече, че са се сгодили, въпреки че носи пръстен на левия си безименен пръст. Певецът от своя страна пусна нов алубм през лятото, инспириран до голяма степен от любовта му към кубинката. Двамата изглеждаха лудо влюбени, споделяйки кадри от лятната си ваканция на Карибите. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shawn Mendes (@shawnmendes)

 
Преди месец обаче, изпълнителката разкри в интервю, че напрежението и хорските критики в социалните мрежи понякога им идват в повече и двамата посещават общ терапевт. Явно обаче нещата не са се развили в благоприятна посока. 
 
Шон и Камила станаха гаджета през юли 2019 г., когато записаха общия си хит "Señorita".

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022