Камила Кабейо и Шон Мендес се разделиха

Една от най-симпатичните двойки в музиката - Шон Мендес и Камила Кабейо, вече е в миналото. Изпълнителите обявиха, че се разделят след романтична връзка, продължила малко повече от две години. 

23-годишният Мендес и 24-годишната Кабейо съобщиха новината на стори в Instagram. Те пишат, че въпреки раздялата си, се обичат повече от всякога като хора и ще продължат да бъдат приятели. 

"Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели. Ние много ценим вашата подкрепа още от началото и продължаваме напред heartheartheart  Камила и Шон", написаха двамата. 

 
Преди няколко месеца, в шоуто на Джими Фалън, Камила отрече, че са се сгодили, въпреки че носи пръстен на левия си безименен пръст. Певецът от своя страна пусна нов алубм през лятото, инспириран до голяма степен от любовта му към кубинката. Двамата изглеждаха лудо влюбени, споделяйки кадри от лятната си ваканция на Карибите. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shawn Mendes (@shawnmendes)

 
Преди месец обаче, изпълнителката разкри в интервю, че напрежението и хорските критики в социалните мрежи понякога им идват в повече и двамата посещават общ терапевт. Явно обаче нещата не са се развили в благоприятна посока. 
 
Шон и Камила станаха гаджета през юли 2019 г., когато записаха общия си хит "Señorita".

Свързани новини

Горещите премиери тази седмица

03.12.2021

Камило Кабейо очарователна в ново амплоа

03.09.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021

Global Citizen с шоу на три континента

11.08.2021

Шон Мендес обяви "Summer Of Love"

10.08.2021