Адел пред Опра Уинфри откровено за развода, килограмите и музиката

Британската суперзвезда Адел даде двучасово интервю на телевизионната водеща Опра Уинфри за CBS. Разговорът-изповед съпроводи живото представяне на новия ѝ албум "30". Петият албум на певицата ще излезе официално този петък.

Адел направи специален концерт пред звездна публика в Лос Анджелис. Телевизионната знаменитост сподели емоционално клипче, в което, заедно с певицата Lizzo, пеят с пълно гърло "Hello". Събитието бе още по-специалено за Адел, тъй като това бе първият път, в който 9-годишният Анджело гледаше майка си на сценатаАдел буквално зашемети публиката със силните си текстове и композиции, които са включени в албума "30", също така и с най-големите си хитове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Oprah (@oprah)

 

Преди концерта Adele One Night Only певицата и Опра Уинфри направиха откровено двучасово интервю. Любопитен факт е, че разговорът е заснет в същата градина, където Опра направи и първото интервю с принц Хари и Меган Маркъл, след като двамата се пренесоха да живеят в САЩ.

Адел и Опра обсъдиха визуалната трансформация на изпълнителката, развода ѝ със Саймън Конеки, новата ѝ любов със спортния агент Рич Пол, и родителството на сина ѝ Анджело, и драмата с баща ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Oprah (@oprah)

Певицата разкри, че след развода си през 2018 година е имала "ужасяващи атаки на безпокойство", което я е накарало да започне тренировките си и хранителен режим, довел до отслабването ѝ с над 45 килограма.

Въпреки че Адел и Саймън Конеки бяха заедно в продължение на осем години и имат син, бракът им се разпадна през 2018 година. Певицата споделя, че "просто не е била щастива". Прозрението я споходило докато си прави тест от женско списание. "За мен бракът е много сериозно нещо. Имах чувството, че съм била неуважителна към него, след като се омъжих и се разведох толкова бързо. Засрамена съм, че беше толкова бързо", казва изпълнителката.

Въпреки всичко, Адел споделя, че все още обича Конеки. Двамата имат къщи един срещу друг в Лос Анджелис и продължават да поделят грижите за сина им Анджело. Тя казва, че Конеки е бил най-стабилният човек в живота ѝ тя му е вярвала напълно. Той буквално я е спасил в първите години на славата и ѝ е помогнал да не тръгне по пътя на саморазрушението.

Адел не знае откъде идва вдъхновението и в песните и разкрива, че не е толкова емоционална в живота си. "Музиката ми е помогнала много пъти и искам да помогне и на хората... да им напомни, че не са сами", казва тя. Певицата споделя, че понякога се е питала дали не разкрива твърде много лични факти в песните си, но след това е продължава да пише, защото знае, че няма нищо страшно в това да се разкриеш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

Адел признава в интервюто пред Опра, че е имала тъжно детство, и че баща ѝ Марк Евънс е бил алкохолик. Адел е била изоставена от него когато е била на три годинки. Двамата са се помирили малко преди смъртта му от рак през месец май, на среща в Уелс. Певицата дори е успяла да му пусне песни от новия си албум.

"Абсолютната липса на присъствие и никакво усилие от негова страна да ми бъде родител, много ме измъчваха, но най-накрая разбрах, че това е бил алкохолът. Той отне баща ми", каза тя.

Адел допуска, че отсъствието на тази важна фигура от живота ѝ като дете, е оформило начина, по който тя се отнася във взаимоотношенията си като възрастен. Това я е накарало да наранява партньорите си като защитен механизъм, за да не бъде тя  наранена. 

Към днешна дата певицата споделя, че почти не пие алкохол и тренира всеки ден. След като забеляза, че тревожността ѝ отслабва във фитнеса, тя започна да ходи в залата всеки ден. "Това наистина допринесе за това да си оправя ума", казва тя.

Уинфри припомня собствените си преживявания със загубата на тегло и затова как някои хора са се почувствали "разочаровани" и "изоставени", когато тя е преминала на диета, предполагайки, че Адел е чувала такива коментари.
 
Певицата е болезнено откровена: "Не съм шокирана или дори притеснена от това, защото тялото ми е наблюдавано през цялата ми кариера. Или съм твърде голяма, или твърде малка, или съм гореща, или не съм. Но не е моя работа да знам как хората се чувстват към телата си. Чувствам се зле, ако аз карам някой да се чувства ужасно от себе си, но това не е моя работа. Всеки сам трябва да се опита да подреди живота си. Не мога да се притеснявам за тревогите на друг". 

Свързани новини

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023