"Не мога да спра" е музикалното завръщане на Иван Радуловски

Да признае грешка и да се извини на половинката си (с песен) е тест за мъжество, на който мнозина се провалят. Не и Иван Радуловски, обаче.
 
В своето голямо музикално завръщане Иван споделя, че "Не мога да спра" е вдъхновена от реални събития и посветена на един човек - неговото момиче, с което са заедно вече три години. "По време на локдауна имахме проблеми с половинката", разкрива изпълнителят. "Но след като си представих какво би било да съм без нея, текстът сякаш сам се написа. Тази песен е моето извинение."
 
 
Не само всяка негова дума е написана от Иван - той пише и музиката към песента и влиза в кожата на героя в зрелищния клип. Екипът на Стефан Маринов и Buddubbaz Tape Company са "виновни" за страхотните кадри, заснети в нощна София, а аранжиментът остава в ръцете на Светлин Къслев. 
 
Изпълнителят, който сам пише своите песни, издава, че подготвя още три авторски проекта, които вече са на финалната музикална права. Иван беше една от най-ярките звезди във втория сезон на Х- Factor през 2013, а две години по-късно пусна първия си авторски сингъл "Двойна доза". Последва "Готов да започна" и логичното продължение с актуалното "Не мога да спра".
 
Дори и след финала на риалитито, Иван не изоставя музиката и за миг. Продължава да се занимава активно, създавайки авторски проекти - занимава се с voice over и шлифова актьорски талант в мастър класа на Михаил Билалов. 

Свързани новини

Иван Радуловски с нова песен

21.10.2022

Иван Радуловски с нова песен

12.08.2022

Иван Радуловски с нова песен

23.03.2022