Любов и апокалипсис в новия проект на Иван Радуловски

Защо в календара липсва 30-ти февруари? Своята версия на този парадокс дава харизматичният Иван Радуловски в новия си проект "Не си до мен".
 
"Не си до мен" е поредното откровение на твореца, създадено по негов текст и музика. Песента е втори авторски сингъл за изпълнителя, който бележи неговото голямо завръщане на музикалната сцена. Проектът идва след успеха на "Не мога да спра", хит, който Иван промотира в края на миналата година и който му донесе трайно място в Топ 10 на класациите за българска музика. 
 
 
Към днешна дата, историята в "Не си до мен" ни тласка към любовен апокалипсис и безкрайно повтарящ се 30-ти февруари. Това е денят, в който влюбените герои от песента се разделят. Силната им страст изтрива датата от календара, но ги оставя в затвора на собствените им чувства. Капанът на любовта е в смазваща реалност, а усещането за безтегловност от загубата на любимия човек е неизбежно. 
 
"Не мога да спра" е музикалното завръщане на Иван Радуловски
 
За да даде триизмерност на емоцията, Иван се доверява на режисьора Любомир Сергеев. Като творец с богата житейска и визуална култура, живял в Пекин, Виена, Париж, Ню Йорк, Любомир действа с космополитен щрих в проекта. Двамата с Радуловски дефинират естетиката на клипа и се обединяват върху сценарий, засилващ внушението на мелодията и текста. Добавя се и бленуваният образ, в лицето на талантливата изгряваща звезда Свилена Николова - в ролята на безплътната любима, хваната в капана на времето. Последният елемент към "Не си до мен" вмъква самият Иван Радуловски, който и в този проект доказва, че освен изпълнител с X-Factor в кръвта е и блестящ актьор.
 
Резултатът е една разтърсваща постапокалиптична приказка за останките от голяма любов и безплътните призраци, които я следват.

Свързани новини

Иван Радуловски с нова песен

21.10.2022

Иван Радуловски с нова песен

12.08.2022

Иван Радуловски се завръща

16.11.2021