Иван Радуловски пее с пряк конкурент в новата си песен

Финалистите от конкурентни предавания Иван Радуловски ("Х Фактор") и Мартин Николов - Doctor Max ("Гласът на България") зарадваха своите почитатели с чисто нов летен хит, озаглавен "Само мен".
 
Премиерата на видеото към парчето беше преди броени часове.  Текстът на парчето е дело на Иван, но е създаден в колаборация с Мартин, музиката също е направена в тандем. Видеото на "Само мен" е заснето в луксозен хотел по северното черноморие и режисирано от Христо Христов от "Девил синема" (известен още от Зипо от рап-дуета Зипо и Слаш). 
 
 
Иван Радуловски и Мартин Николов се запознават по време на едно участие на Любо Киров, малко след премиерата на предишния хит на Иван – "Не мога да спра" и след успешното представяне на Мартин във формата "Гласът на България". В общ разговор за бъдещите им планове двамата независими изпълнители решават да обедният сили в настоящия съвместен проект. 
 
"Бяхме в студиото на Зипо и Слаш, където заедно мислихме за идеята и концепцията. Бяхме зациклили на едно друго демо с друга идея, което не го усещах като мое и на което липсваше тази романтика, за която все пея в авторските си песни", разказва малко от предисторията Иван Радуловски. И продължава: "Макар че този път си казах, че не искам да е балада, а да е нещо по-лятно, щастливо и неангажиращо, с което да изляза от комфортната си зона. Започнахме от нулата и с Марто започнахме да си тананикаме една мелодия уж на шега, след което ни се заби в главата, вкарах втори глас и започна да звучи много приятно. След което ми дойде идеята за припева и нахвърлях няколко различни идеи за куплетите и бриджа, след което с помощта на момчетата (Зипо и Слаш) я финализирахме". 
 
Иван Радуловски работи за първи път с екипа на Зипо и Слаш/Девил Синема (за разлика от Мартин, който направи с тях първия си хит "За да спре да ме боли" преди няколко месеца). Но още в началото на снимачния процес, той бил впечатлен от идеите, професионализма и чувството за хумор на оператора и режисьор Христо Христов, както от целия екип от слънчеви, вдъхновени и ентусиазирани хора, включително красивите партньорки на Марто и Иван в клипа – Анна Славева и Мартина Марковска. 
 
"Снимачният процес беше както много вълнуващ, така и изморителен", споделя Мартин Николов. "Снимахме както на Адора Бийч, така и покрай хотела в Балчик. Много се забавлявахме, каквато беше и идеята на песента. Все едно бяхме отишли на почивка. Режисьорът Зипо и екипът също допринесоха деня да протече гладко и лежерно. Винаги е страхотно, когато хората, с които работиш, са не само професионалисти, но и приятели", убеден е Мартин.
 
Мартин, който по професия е лекар, има планове и на двата фронта: "Основната ми работа е лекар специализант в Клиниката по ревматология в УМБАЛ Плевен. Възнамерявам да продължа да се развивам както професионално, така и музикално, защото музиката и медицината са необятни".

Свързани новини

Иван Радуловски с нова песен

21.10.2022

Иван Радуловски с нова песен

23.03.2022

Иван Радуловски се завръща

16.11.2021