Бионсе и Били Айлиш ще пеят на Оскарите

Претендентките за Оскар Били Айлиш и Бионсе ще пеят на церемонията в неделя. Певиците са номинирани за най-добра песен от филм, съответно за едноименната "No Time To Die" и "Be Alive" от "Методът Уилямс".

На сцената на "Долби тиатър" ще излязат и номинираните Реба Макентайър и Себастиан Ятра, като от петте претенденти в категорията за песен единствено Ван Морисън няма да пее на живо.

Били Айлиш за номинацията си за Оскар, виж кои са конкурентите ѝ

Новината ексклузивно съобщиха продуцентите на шоуто, което дава заявка за съвсем различна церемония от последните няколко години. 

Звездните изпълнители се присъеднияват към вече обявените музиканти и актьори, които ще изпълнят сцената на Оскарите. 

Кои ще бъдат звездите на сцената на Оскарите в неделя

94-ите награди Оскар са в неделя вечерта в Лос Анджелис. Към Айлиш ще се присъедини брат й Финиас за изпълнението на песента им от филма за Джеймс Бонд "No Time to Die".
 
Себастиан Ятра ще изпее песента от анимацията "Eнканто" - "Dos Oruguitas", а Реба Макентайър ще изпълни песента написана от Даян Уорън за драмата с Мила Кунис и Глен Клоуз "Four Good Days" - "Somehow You Do". Ван Морисън няма да може да изпълни песента си от Белфаст "Down to Joy", тъй като е на турне.
 
Саундтракът с латино музика на "Енканто" постигна много големи успехи досега, но певицата Били Айлиш и брат й Финиъс имат преднина - американците вече спечелиха "Златен глобус" за тази композиция. Дали ще вземат и Оскар-а за песен, ще разберем рано сутринта в понеделник българско време. 
 

Свързани новини

Бионсе с нов рекорд на "Грами"

16.11.2022

Времето явно не лекува

30.08.2022

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе e номер едно в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022