Борис Илиев покани Прея в "Нямам време"

Една песен се заражда през зимата на 2021, а в пролетното начало на 2022 вече има своята премиера. "Нямам време" и Борис Илиев за пореден път доказват, че когато се събере талантлив екип, магията на музиката започва да действа. 
 
"Нямам време" среща в dream team Иван Йорданов-Чери (музика, аранжимент, идея за текст), очарователната Прея (текст и вокал), режисьорът с елегантен почерк Добромир Николов и самият Борис Илиев, който дава финалния щрих на проекта. 
 
 
"Щастлив съм, че успях да реализирам тази песен и то точно с този екип", споделя Борис. "От пет години се познаваме с Чери и постоянно работим заедно. Той усеща нещата, които обичам и мога да пея и напълно се доверявам на творческия му поглед. С Прея работя вече за втори път, след като тя написа текста на предишната ми песен "За теб"."
 
За "Нямам време" Прея откликва на поканата да се включи освен като текстописец и като изпълнител, в част от песента, a неповторимият й стил на пеене добавя изящна нотка в парчето. 
 
Студийното видео на Добромир Николов връща традициите на снимането с финес и насочва акцента към истинската роля на една песен: да владее с музиката и текста си! 

Свързани новини

Прея се завръща към корените

11.05.2023

Прея с нова песен

16.08.2022

БГ музиканти споделят Приказката P.I.F.

28.05.2021

Прея с нов сингъл

13.04.2021

Борис Илиев - "Аз или Ти"

10.03.2021