Адел се скара на фен по време на концерт

С думите "Прайдът е гаден!", един от присъстващите в публиката по време на последното шоу на Адел в Лас Вегас, наистина успява да ядоса певицата. 

За да си почива между песните, звездата обича да разказва истории и този концерт не е бил изключение. Във видеоклип, разпространен в социалните мрежи, 36-годишната певица обяснява, че работната ѝ седмица започва в петък, защото през уикендите работи, а през седмицата си почива. Точно в този момент се чува как един от зрителите се провиква ''Прайдът е гаден!'', а Адел отвръща мигновено на хомофобския коментар.

"Ти, по дяволите, глупав ли си? Не бъди толкова смешен. Ако нямаш какво хубаво да кажеш, млъкни, става ли?", възмутена бе Адел. Звездата беше аплодирана от публиката за реакцията си.

@diego_jayyy Adele calls out homophobic fan during the vegas residency @Adele Access #adele #fyp #foryoupage #4youpage #pridemonth #happypride #lasvegas #parati #adeleresidency #cesarspalace ♬ original sound - Diego_jayyy

Истината, обаче, може да е съвсем различна. Според някои коментари, Адел е чула погрешно и мъжът от публиката не е извикал ''Прайдът е гаден!'', а ''Работата е гадна!''.

Иначе реакцията на изпълнителката е съвсем очаквана. Адел има много фенове от ЛГБТ+ общността и многократно е показвала подкрепата си към тях . Ежегодно тя празнува Прайд месеца. През 2016 г. музикалната икона отдаде почит на загиналите при ужасяващото клане в нощен гей клуб, което се случи в Орландо, Флорида. При него бяха отнети животите на 49 души.

"Членовете на ЛГБТ+ общността, са като мои сродни души, откакто бях много млада", заявява тя.

Певицата също потвърди, че известното ѝ парче "I Set Fire To The Rain" е "гей химн". Тя не крие и удоволствието, което ѝ носи да посещава гей барове и да си прекарва добре заобиколена от хората там. Адел споделя, че е получавала много благодарствени съобщения от фенове през годините, в които се казва, че са придобили смелостта да бъдат себе си благодарение на нея.

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023