Кайли Миноуг си партнира с кънтри звезда в новата си песен

Дни след като навърши 56 години, Кайли Миноуг изненада феновете с нова песен. Парчето е заедно с кънтри изпълнителя Орвил Пек.

Австралийската певица и кънтри звездата се събраха на сцената на музикалния фестивал Outloud в рамките на тазгодишното събитие WeHo Pride 2024. По време на фестивала поп иконата зарадва публиката с най-големите си хитове, включително "Can’t Get You Out Of My Head" и "Padam Padam", а в средата на музикалния си сет покани Орвил Пек за дует. Двамата развълнуваха феновете с изпълнението на новото си блестящо диско парче "Midnight Ride" заедно с джиджей Дипло на сцената в Западен Холивуд в неделя.  Клип на техния дует се разпространи онлайн, а песента вече е достъпна за предварителна поръчка. 

Пек споделя, че песента е смес от диско и кънтри, защото има по малко от него и по малко от Кайли. По думите му по парчето отдавна се работи, но сега е дошъл моментът то да се появи. Според обща публикация на тримата изпълнители в Instagram, официалното му издаване ще бъде тази седмица.

"Midnight Ride" ще бъде част от предстоящия албум на кънтри изпълнителя "Stampede". В записа той си партнира със звезди като Елтън Джон и Уили Нелсън.

Новата песен беше представена, след като стана ясно, че Миноуг отново работи с продуцента Питър Райкрофт с псевдоним „Лостбой“ (Lostboy). Поп изпълнителката намекна за кънтри колаборацията по време на Британските музикални награди по-рано тази година, където получи специалната награда "Глобална икона". 

Свързани новини

Нещо ново от Кайли Миноуг

26.06.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Кайли Миноуг и Сиа с ново денс парче

31.01.2024

Ново от австралийката

19.09.2023