Кайли Миноуг обяви продължение на албума "Tension" и световно турне

Кайли Миноуг обяви, че ще представи продължение на хитовия си албум "Tension" на 18 октомври и ще подкрепи изданието с голямо световно турне.

"Tension II" ще включва 13 нови песни, водени от сингъла “Lights Camera Action”, който ще излезе на 27 септември. В колекцията намират място и вече издадените колаборации с The Blessed Madonna, Bebe Rexha и Tove Lo, и Sia.

"Изключително съм развълнувана да обявя турнето Tension 2025", казва поп звездата в изявление. "Нямам търпение да споделя красиви и диви моменти с фенове по целия свят, празнувайки ерата "Tension" и много повече!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kylie Minogue (@kylieminogue)

Турнето започва с концерт в родната за Миноуг Австралия на 15 февруари. Графикът включва общо 20 дати в Австралия, Азия и Великобритания, но в съобщението се казва, че скоро ще бъдат обявени още.

Кариерата на певицата бележи подем благодарение на албума "Tension", който се класира под номер 1 в Обединеното кралство и Австралия. От него е и хита "Padam Padam".

По-рано тази година Кайли получи наградата "Глобална икона" на наградите БРИТ. Тя е едва втората жена, която получава специалното отличие за музикалния си принос. Преди нея през 2021 г. наградата получи Тейлър Суифт.

Тази година Кайли Миноуг спечели и "Грами" за поп-денс запис за “Padam Padam” и завърши серията си концерти в Лас Вегас.

От албумите на изпълнителката са продадени над 80 милиона копия по света и може да се похвали с 5 милиарда стрийма на музиката ѝ, както и с 9 албума номер 1 във Великобритания - единствената жена, която успява да класира свой албум в британската класация в пет последователни десетилетия.

Свързани новини

Ново денс парче от Кайли Миноуг

15.07.2024

Нещо ново от Кайли Миноуг

26.06.2024

Кайли Миноуг дебютира с кънтри песен

05.06.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024